Logo CC245Logo CC245

Política de privacitat

Darrera actualització: 19 de febrer de 2021

Aquesta Política de privadesa descriu les nostres polítiques i procediments sobre la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació quan utilitzeu el Servei i us informa dels vostres drets de privadesa i de com la llei us protegeix.

Utilitzem les vostres dades personals per proporcionar i millorar el Servei. En utilitzar el Servei, accepteu la recopilació i l’ús de la informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Aquesta política de privadesa s’ha creat amb l’ajut del generador de polítiques de privadesa.

Lleis que incorpora aquesta política de privacitat

Aquesta política de privacitat esta adaptada a la normativa espanyola i europea vigent en matèria de protecció de dades personals per internet. En concret, aquesta política de privacitat respecta les següents normatives:

  • El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD)
  • La Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD)
  • El Reial Decret 1720/2007, del 21 de desembre, per el que s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (RDLOPD)
  • La Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE)

Interpretació i definicions

Interpretació Les paraules amb majúscula de la lletra inicial tenen un significat definit en les condicions següents. Les definicions següents tindran el mateix significat independentment de si apareixen en singular o en plural.

Definicions

Als efectes d’aquesta política de privadesa:

  • El compte significa un compte únic creat per accedir al nostre servei o a parts del nostre servei.
  • L'empresa (que es coneix com "l'empresa", "nosaltres", "nosaltres" o "nostre" en aquest acord) fa referència a CC245 ARQUITECTOS SLP, ubicada al carrer Muntaner 374-376, 2º 2ª, 08006 Barcelona (Barcelona).
  • Les cookies són petits fitxers que un lloc web col·loca al vostre ordinador, dispositiu mòbil o qualsevol altre dispositiu, que contenen els detalls del vostre historial de navegació en aquest lloc web entre els seus múltiples usos.
  • El país es refereix a: Espanya
  • Dispositiu significa qualsevol dispositiu que pot accedir al servei, com ara un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta digital.
  • Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona identificada o identificable.
  • El servei fa referència al lloc web.
  • Proveïdor de serveis significa qualsevol persona física o jurídica que processa les dades en nom de l’empresa. Es refereix a empreses de tercers o persones empleades per la Companyia per facilitar el Servei, proporcionar el Servei en nom de la Companyia, realitzar serveis relacionats amb el Servei o ajudar a la Companyia a analitzar com s’utilitza el Servei
  • El servei de xarxes socials de tercers fa referència a qualsevol lloc web o qualsevol lloc web de la xarxa social a través del qual un usuari pot iniciar sessió o crear un compte per utilitzar el servei.
  • Les dades d’ús es refereixen a les dades recopilades automàticament, generades per l’ús del servei o des de la pròpia infraestructura del servei (per exemple, la durada d’una visita a la pàgina).
  • El lloc web es refereix a CC245 ARQUITECTOS SLP, accessible des de https://www.cc245arquitectos.com/html/es/
  • Vosaltres es refereix a la persona que accedeix o utilitza el Servei, o l'empresa o qualsevol altra entitat jurídica en nom de la qual aquest individu accedeixi o utilitzi el Servei, segons correspongui.

Recopilació i ús de les vostres dades personals

Tipus de dades recollides

Dades personals

Mentre utilitzeu el nostre servei, és possible que us demanem que ens proporcioneu certa informació d’identificació personal que es pot utilitzar per posar-vos en contacte o identificar-vos. La informació d'identificació personal pot incloure, entre d'altres:

  • Correu electrònic
  • Nom i cognoms
  • Dades d’ús

Dades d’ús

Les dades d’ús es recopilen automàticament quan s’utilitza el Servei.

Les dades d’ús poden incloure informació com ara l’adreça de protocol d’Internet del vostre dispositiu (per exemple, adreça IP), el tipus de navegador, la versió del navegador, les pàgines del nostre servei que visiteu, l’hora i la data de la vostra visita, el temps dedicat a aquestes pàgines, el dispositiu únic identificadors i altres dades de diagnòstic. Quan accediu al servei mitjançant un dispositiu mòbil o mitjançant un dispositiu mòbil, podem recopilar determinada informació de manera automàtica, incloent, entre d’altres, el tipus de dispositiu mòbil que utilitzeu, l’identificador únic del vostre dispositiu mòbil, l’adreça IP del vostre dispositiu mòbil i el vostre mòbil. sistema operatiu, el tipus de navegador d'Internet mòbil que utilitzeu, identificadors de dispositiu únics i altres dades de diagnòstic.

També podem recopilar informació que el vostre navegador envia cada vegada que visiteu el nostre servei o quan accediu al servei mitjançant o mitjançant un dispositiu mòbil.

Informació de serveis de xarxes socials de tercers

L’empresa us permet crear un compte i iniciar la sessió per utilitzar el servei a través dels serveis de xarxes socials de tercers següents:

  • Google
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Si decidiu registrar-vos o concedir-nos accés a un servei de xarxes socials de tercers, podem recopilar dades personals que ja estiguin associades al compte del vostre servei de xarxes socials de tercers, com ara el vostre nom, la vostra adreça de correu electrònic, les vostres activitats o La vostra llista de contactes associada amb aquest compte.

També podeu tenir l'opció de compartir informació addicional amb l'empresa a través del compte del vostre servei de xarxes socials de tercers. Si decidiu proporcionar aquesta informació i dades personals, durant el registre o d’una altra manera, doneu permís a l’empresa per utilitzar-la, compartir-la i emmagatzemar-la de manera compatible amb aquesta política de privadesa.

Tecnologies de seguiment i cookies

Utilitzem cookies i tecnologies de seguiment similars per fer un seguiment de l’activitat al nostre servei i emmagatzemar certa informació. Les tecnologies de seguiment que s’utilitzen són balises, etiquetes i scripts per recopilar i fer un seguiment de la informació i millorar i analitzar el nostre servei. Les tecnologies que fem servir poden incloure:

  • Cookies o cookies del navegador. Una cookie és un petit fitxer que es col·loca al vostre dispositiu. Podeu indicar al vostre navegador que rebutgi totes les cookies o que indiqui quan s’envia una cookie. No obstant això, si no accepteu les cookies, és possible que no pugueu utilitzar algunes parts del nostre servei. Tret que hàgiu ajustat la configuració del vostre navegador de manera que rebutgi les cookies, el nostre servei pot utilitzar cookies.
  • Flash Cookies. Algunes funcions del nostre Servei poden utilitzar objectes emmagatzemats locals (o Flash Cookies) per recopilar i emmagatzemar informació sobre les vostres preferències o la vostra activitat al nostre Servei. Les Flash Cookies no estan gestionades per la mateixa configuració del navegador que les que s’utilitzen per a les cookies del navegador. Per obtenir més informació sobre com podeu suprimir les Flash Cookies, llegiu "On puc canviar la configuració per desactivar o suprimir objectes compartits locals?" disponible a https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_*Where_*can_Y_*change_*the_*settings_*for_*disabled__oro_*deleting_local_*shared_*objects_
  • Web Beacons. Algunes seccions del nostre Servei i els nostres correus electrònics poden contenir petits fitxers electrònics coneguts com a web beacons (també anomenats clear gifs, píxels tags i gifs d’un sol píxel) que permeten a la Companyia, per exemple, comptar els usuaris que han visitat aquestes pàgines o han obert un correu electrònic i altres estadístiques de llocs web relacionats (per exemple, registrar la popularitat d'una secció determinada i verificar la integritat del sistema i del servidor).

Les cookies poden ser cookies "persistents" o "de sessió". Les cookies persistents es mantenen a l’ordinador personal o al dispositiu mòbil quan es desconnecta, mentre que les cookies de sessió s’eliminen tan bon punt tanqueu el navegador web. Més informació sobre les cookies: Cookies: què fan ?.

Utilitzem cookies de sessió i cookies persistents per als propòsits que es detallen a continuació:

Cookies necessàries / essencials

  • Tipos: Cookies de sessió
  • Administrat per: Nosaltres
  • Finalitat: aquestes cookies són essencials per proporcionar-vos serveis disponibles a través del lloc web i permetre que pugueu utilitzar algunes de les seves funcions. Ajuden a autenticar els usuaris i eviten l'ús fraudulent dels comptes d'usuari. Sense aquestes cookies, no es poden proporcionar els serveis que heu sol·licitat i només utilitzem aquestes cookies per proporcionar-vos aquests serveis.

Política de cookies / Cookies d’acceptació d’avís

  • Tipus: Cookies persistents
  • Administrat per: Nosaltres
  • Finalitat: aquestes cookies identifiquen si els usuaris han acceptat l'ús de cookies al lloc web.

Cookies de funcionalitat

  • Tipus: Cookies persistents
  • Administrat per: Nosaltres
  • Finalitat: aquestes cookies ens permeten recordar les opcions que feu quan feu servir el lloc web, com ara recordar les vostres dades d’inici de sessió o preferències d’idioma. L’objectiu d’aquestes cookies és proporcionar-vos una experiència més personal i evitar que hagueu de tornar a introduir les vostres preferències cada vegada que utilitzeu el lloc web.

Per obtenir més informació sobre les cookies que fem servir i les vostres opcions sobre les cookies, visiteu la nostra Política de cookies o la secció de cookies de la nostra Política de privadesa.

Ús de les vostres dades personals

La companyia pot utilitzar dades personals per a les finalitats següents:

  • Per proporcionar i mantenir el nostre Servei, inclòs per supervisar l’ús del nostre Servei.
  • Per gestionar el vostre compte: per gestionar el vostre registre com a usuari del Servei. Les dades personals que proporcioneu us poden donar accés a diferents funcions del servei que teniu a la vostra disposició com a usuari registrat.
  • Per contactar-vos: per contactar-vos per correu electrònic, trucades telefòniques, SMS o altres formes equivalents de comunicació electrònica, com ara les notificacions push d’una aplicació mòbil sobre actualitzacions o comunicacions informatives relacionades amb les funcionalitats, productes o serveis contractats, incloses les actualitzacions de seguretat, quan sigui necessari o raonable per a la seva implementació.
  • Per proporcionar-vos notícies, ofertes especials i informació general sobre altres béns, serveis i esdeveniments que oferim, tret que hagueu optat per no rebre aquesta informació.
  • Per gestionar les vostres sol·licituds: per atendre i gestionar les vostres sol·licituds.
  • Per a transferències empresarials: podem utilitzar la vostra informació per avaluar o dur a terme una fusió, desinversió, reestructuració, reorganització, dissolució o altra venda o transferència d'alguns o de tots els nostres actius, ja sigui com a empresa en curs o com a part de fallida, liquidació, o un procediment similar, en el qual les dades personals que mantenim sobre els usuaris del nostre servei es troben entre els actius transferits.
  • Per a altres propòsits: podem utilitzar la vostra informació per a altres fins, com ara l’anàlisi de dades, la identificació de tendències d’ús, la determinació de l’eficàcia de les nostres campanyes promocionals i per avaluar i millorar el nostre servei, productes, serveis, màrqueting i la vostra experiència.

Podem compartir la vostra informació personal en les situacions següents:

  • Amb proveïdors de serveis: podem compartir la vostra informació personal amb proveïdors de serveis per supervisar i analitzar l’ús del nostre servei, per contactar-vos.
  • Per a transferències empresarials: podem compartir o transferir la vostra informació personal en relació amb, o durant les negociacions, de qualsevol fusió, venda d’actius de l’empresa, finançament o adquisició de tot o una part del nostre negoci a una altra empresa.
  • Amb afiliats: podem compartir la vostra informació amb els nostres afiliats, en aquest cas els requerirem que respectin aquesta política de privadesa. Les empreses afiliades inclouen la nostra empresa matriu i qualsevol altra filial, socis d’empresa conjunta o altres empreses que controlem o que estiguin sota control comú amb nosaltres.
  • Amb socis comercials: podem compartir la vostra informació amb els nostres socis comercials per oferir-vos determinats productes, serveis o promocions.
  • Amb altres usuaris: quan compartiu informació personal o interactueu de qualsevol altra manera a les zones públiques amb altres usuaris, la informació pot ser vista per tots els usuaris i es pot distribuir públicament fora. Si interactueu amb altres usuaris o us registreu a través d’un servei de xarxes socials de tercers, és possible que els vostres contactes del servei de xarxes socials de tercers vegin el vostre nom, perfil, imatges i descripció de la vostra activitat. De la mateixa manera, altres usuaris podran veure descripcions de la vostra activitat, comunicar-se amb vosaltres i veure el vostre perfil.
  • Amb el vostre consentiment: podem revelar la vostra informació personal amb qualsevol altre propòsit amb el vostre consentiment.

Conservació de les vostres dades personals

L’empresa conservarà les vostres dades personals només el temps que sigui necessari per a les finalitats establertes en aquesta política de privadesa. Conservarem i utilitzarem les vostres dades personals en la mesura necessària per complir les nostres obligacions legals (per exemple, si se’ns exigeix ​​conservar les vostres dades per complir amb les lleis aplicables), resoldre conflictes i aplicar els nostres acords i polítiques legals.

L’empresa també conservarà les dades d’ús a efectes d’anàlisi interna. Les dades d’ús es conserven generalment durant un període de temps més curt, excepte quan aquestes dades s’utilitzen per reforçar la seguretat o per millorar la funcionalitat del nostre servei, o estem obligats legalment a conservar aquestes dades durant períodes de temps més llargs.

Transferència de les vostres dades personals

La vostra informació, incloses les dades personals, es processa a les oficines d’explotació de la companyia i en qualsevol altre lloc on es trobin les parts implicades en el tractament. Vol dir que aquesta informació es pot transferir a ordinadors ubicats fora del vostre estat, província, país o qualsevol altra jurisdicció governamental on es mantinguin les vostres lleis de protecció de dades que les de la vostra jurisdicció.

El vostre consentiment a aquesta política de privadesa seguit de l’enviament d’aquesta informació representa el vostre acord amb aquesta transferència.

L’empresa prendrà totes les mesures raonablement necessàries per garantir que les vostres dades siguin tractades de forma segura i d’acord amb aquesta política de privadesa i que no es realitzi cap transferència de les vostres dades personals a una organització o a un país tret que hi hagi controls adequats, inclosa la seguretat de Les vostres dades i altra informació personal.

Divulgació de les seves dades personals

Transaccions comercials

Si l’empresa participa en una fusió, adquisició o venda d’actius, es poden transferir les vostres dades personals. Us avisarem abans que les vostres dades personals es transfereixin i quedin subjectes a una política de privadesa diferent.

Aplicació de la llei

En determinades circumstàncies, es pot demanar a la Companyia que reveli les vostres dades personals si la llei ho requereix o en resposta a sol·licituds vàlides de les autoritats públiques (per exemple, un tribunal o una agència governamental).

Altres requisits legals

L’empresa pot revelar les vostres dades personals amb la bona fe creient que aquesta acció és necessària per:

  • Complir una obligació legal
  • Protegir i defensar els drets o la propietat de la Companyia
  • Prevenir o investigar possibles faltes relacionades amb el Servei
  • Protegiu la seguretat personal dels usuaris del Servei o del públic
  • Protegiu-vos de la responsabilitat legal

Seguretat de les vostres dades personals

La seguretat de les vostres dades personals és important per a nosaltres, però recordeu que cap mètode de transmissió per Internet ni cap mètode d’emmagatzematge electrònic és 100% segur. Tot i que ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per protegir les vostres dades personals, no podem garantir-ne la seguretat absoluta.

Privadesa dels nens

El nostre servei no s’adreça a ningú menor de 13 anys. No recopilem conscientment informació d’identificació personal de ningú menor de 13 anys. Si sou pare o tutor i sou conscient que el vostre fill ens ha proporcionat dades personals, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres. Si ens adonem que hem recopilat dades personals de menors de 13 anys sense verificar el consentiment dels pares, prenem mesures per eliminar aquesta informació dels nostres servidors.

Si necessitem confiar en el consentiment com a base legal per processar la vostra informació i el vostre país requereix el consentiment dels pares, és possible que necessitem el consentiment dels vostres pares abans de recopilar i utilitzar aquesta informació.

Enllaços a altres llocs web

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no gestionem. Si feu clic a un enllaç de tercers, se us dirigirà al lloc d'aquest tercer. Us aconsellem que reviseu la política de privadesa de tots els llocs que visiteu.

No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de llocs o serveis de tercers.

Canvis en aquesta política de privadesa

Podem actualitzar la nostra política de privadesa de tant en tant. Us notificarem qualsevol canvi publicant la nova Política de privadesa en aquesta pàgina.

Us informarem per correu electrònic i / o un avís destacat sobre el nostre servei, abans que el canvi entri en vigor i actualitzarem la data de "Darrera actualització" a la part superior d'aquesta Política de privadesa.

Us recomanem que reviseu periòdicament aquesta Política de privadesa per a qualsevol canvi. Els canvis en aquesta política de privadesa són efectius quan es publiquen en aquesta pàgina.

Contacte

Si teniu cap pregunta sobre aquesta política de privadesa, podeu contactar amb nosaltres:

Per correu electrònic: cc245@cc245arquitectos.com

cross